40 éves osztálytalálkozó a gimnáziumban

40 éves osztálytalálkozó a gimnáziumban

Augusztus közepén tartotta negyven éves érettségi találkozóját a hajdani 4. c osztály. Majdnem teljes volt a létszám, olyanok is eljöttek, akik eddig valamiért nem tudtak részt venni ezen az eseményen.

Többen Szegeden vagy környékén, Budapesten, Pécsett, Nagyatádon, Barcson, Böhönyén élnek már hosszú ideje, de sokan visszatértek városunkba a felsőfokú tanulmányok befejeztével. Tehetséges osztály volt az övék, többen lettek közülük pedagógusok, jogászok, informatikusok, mérnökök. Van az osztályban állatorvos, gyógyszertári asszisztens, postai vezető, idősotthonban gondozónő, vállalkozó, gazda, biztosítási szakember, irodavezető és még folytathatnánk a sort. A marcali lakosok számára talán közülük a legismertebb Bödőné dr. Molnár Irén Címzetes Főjegyző, illetve dr. Tóth Sándor, aki a Pécsi Ítélőtábla Tanácselnöke.

 

csoportkep


A gimnázium előtt készült csoportképen sajnos az osztály egy része látható, mivel a többiek csak az esti vacsorára tudtak eljönni. Itt pedig a találkozás örömében, a nagy beszélgetések közben valahogy elfelejtődött a közös fotózkodás. Na de majd jövőre, hisz elhatározták, minden évben igyekeznek egy délutánt együtt tölteni.

 

osztályt


Nyomtatás