Velük volt az ERŐ!

térerő1

Barátságtalan időjárás, hideg, csepergő eső volt 2019. április 13-án Marcaliban. De ez sem szegte kedvét a „Térerő legyen veled!” rendez­vény szervezőinek, sem a Künzelsau térre kilátogató érdeklődőknek. A program célja tulajdonképpen az volt, hogy népszerűsítse a város új fej­lesztését, a Marcali MobilAppot.

Az esemény promóciója a közösségi oldalakon lendületes, mindig megújuló, és fiatalos volt, Duzsik Nikolett, és társai munkáját dicséri.

Már kora délután a Star Wars filmekből ismert rohamosztagosokkal, Le­ila hercegnővel, az R2D2 robottal fényképezkedett a város apraja-nagy­ja. Ez utóbbi az eredeti tervrajzok alapján készült. Méretei, és funkciója alapján is pontosan megegyezik az eredetivel. Mozgott, hangot adott, forgatta a fejét, rádió távirányítós, periszkóp emelkedett ki a fejéből. Mindent ugyanúgy csinált, mint a filmben. A katonák felbukkantak a Mester étteremben, és a Tescoban is.

Mozsárné Kutor Veronika és Trombitás Zsanett szervezők meséltek a programról:

-Az volt a célunk, hogy egy „ütős” népszerűsítő, beharangozó rendez­vényt csináljunk az új szolgáltatásnak. A modern digitális eszközöket akartuk az előtérbe helyezni. A kreatív, fiatal kollégák elkezdtek ötletelni, s így ugrott be a népszerű film, és a szlogen.

térerő7

Pécsről jöttek a beöltözött katonák, a hercegnő. Aztán kitaláltuk, hogy legyen lézerkard csata, ehhez eszközt is biztosítottunk. Tovább ötletel­tünk, legyen virtuális valóság játék is, olyan, aminek köze van a lézerkar­dozáshoz. A könyvtárban pedig ún. „okos szoba” várta az érdeklődőket. Lehetett kincsre vadászni, a marcali applikációra küldtük ki a térképet a kezdés után öt perccel. A LED-fal is jól működött, amit a sportcsar­noknál fogunk felállítani a jövőben, a különböző eseményeknél. A Máltai Fejlesztő Iskola is itt volt, ők is digitális programokkal készültek. De volt puzzle, színező, játék.

A lézershow is különleges volt, hiszen magának az alkalmazásnak a történetét mesélte el, a wifi elérési pontok megálmodásától kezdve. Vé­gül pedig hatalmas lézerkard csata zárta az estét. Szívből örülünk, hogy pozitív visszhangja volt a programnak. Köszönjük a Mester étteremnek, hogy forró teával enyhítettek a hidegen, bár gondoskodtunk melegí­tőpontokról is. Együttműködött velünk a GAMESZ, az ALLIANZ, a K&H Bank. Bertalan Bálint hangosított, s két DJ, Suti és MarcL B szolgáltatta a zenét. Arra bíztatunk mindenkit, töltse le a Marcali MobilAppot!

HCSGY


Nyomtatás