Mosolynapi családi piknik

gyereknap2

Már az mosolyt csalt az emberek arcára, hogy végre igazi, meleg tavaszi nap kerekedett május 25-én délutánra. Ekkor rendezte meg az önkor­mányzat a családi pikniket, ahol kisebbek és nagyobbak egyaránt kivá­lóan érezhették magukat. Már kora délután nagy volt a forgatag. Voltak, akik a falmászásban jeleskedtek, mások az ugráló várat élvezték, lehe­tett különböző ügyességi játékokat kipróbálni, az ötpróba során pedig bizonyíthatták is a lurkók rátermettségüket. A lányok között természe­tesen az arcfestés, és a csillámtetkó volt a legnépszerűbb. Megtudtam, hogy a pillangó, no meg a macskás dísz volt a legmenőbb.

Bartakis Mónika kislányával, Boglárkával jött ki az Európa parkba. Szim­patikus volt a számukra, hogy minden ingyenes, nagyon jól érezték magukat.

gyereknap3

Weinhoffer-Bozsek Beáta Hanna nevű leánya is teljesítette az ötpróbát. Kérdésemre elmondták, hogy jó kis programot szerveztek a marcali családoknak. Veres Katalin három gyermekkel érkezett. Csupán egy dolgot nem tudott kiemelni a lehetőségek közül, mindent szupernek találtak. Szabó Anikó és Kitti büszkén mutatták az érmüket a próbáról. Nekik a legjobban a hegymászás tetszett. Akik elfáradtak a sok moz­gásban, azok a zenepavilonnál Bíró Melinda és Apagyi Miklós zenéjét hallgatták. Ezt követte a Tekergő Bábszínház előadása Cilike egérről. Csodás volt látni a mesét figyelő csillogó gyerek, no meg felnőtt szeme­ket. Aztán újra a zenéé lett a főszerep, a MintAgyerek együttes varázsolt közénk jó hangulatot. Késő délutánra megtelt a szabadtéri színpad né­zőtere, hiszen Dr. Bubóra nagyon sokan kíváncsiak voltak a Roxínház előadásában.

HCSGY


Nyomtatás