Családi nap a Fürdőben!

kórház2

Hagyományteremtő szándékkal szervezte meg Dr. Mitache András osztályvezető főorvos a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Dr. Szaplonczay Manó Integrált Kórházegységének dolgozói számára május 26-án a programot.

 


kórház3Délelőtt már nagyban készülődtek a csapatok a főzéshez, a gyerekek pedig a legkülönfélébb játékos versenyeken vettek részt.
- Miért gondoltak arra, hogy kellene egy ilyen rendezvény? Mi a cél?
- Az, hogy mindenki jól érezze magát!-válaszolta a belgyógyász főorvos.
- Csapatépítés céljából egy kikapcsolódási lehetőség az egészségügyi dolgozók és családtagjaik számára ez a sport-és szabadidős nap. Lesz főző és sörivó verseny, kötélhúzás, teke, különböző csapatversenyek, szabadtéri disco. Szeretnénk oldani a hétköznapi monotóniát.
kórház4Úgy 70-80 ember jelezte, hogy eljön. Ezúton szeretném megköszönni a Polgármesteri Hivatal, Dr. Sütő László polgármester támogatását. A sátrakat pedig Kéthely Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete, és a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület biztosította számunkra.
Kora délutánra eldőlt az is, kik nyerték a főzőversenyt. Első díjat kapott a sürgősségi, az SBO Gyalogkakukk csapat. Marharagut készítettek krumplival. Fábiánné Berkes Katalin intenzív betegellátó szakápolót kérdeztem arról, hogy érzi magát.
-Nagy szükség van ilyen napokra, hiszen nagyon sokat dolgozunk a kórházban. Kellemes az idő, vidámak vagyunk. Bízunk benne, jövőre is találkozunk ugyanitt!

HCSGY

kórház5

kórház6


Nyomtatás