ASP logo

Tájékoztató látogatási rendről - 2021.05.27.

Tisztelt Látogatók! Tájékoztató a Marcali Bentlakásos Idősek Otthona és Gondozóháza látogatási rendjéről:

- Csak azok léphetnek az intézmény területére, akik mindkét oltásukat felvették, és ezt hitelt érdemlő módon igazolni tudják.

- A látogatók csak saját hozzátartozójuk szobájában tartózkodhatnak, és a közösségi tereket sem használhatják . Az épületen belül orrot és szájat takaró maszk viselése kötelező.

- Egy szobában egy időben csak egy lakó hozzátartozói tartózkodhatnak / maximum két fő /. A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, egyeztessenek időpontot a 85/311-078 telefonszámon.

- Az udvaron nem szükséges maszk használata, és egyszerre több lakónk hozzátartozói is tartózkodhatnak, a biztonsági távolság / másfél méter / betartásával.

- Saját hozzátartozó részére élelmiszer a járványügy i intézkedéseket megelőzően érvényes szabályok szerint hozható be az intézménybe.

- Lakóink szabadon hagyhatják el az otthont, de aki 72 óránál tovább marad távol 1 db SARS-CoV-2 negatív antigén gyorsteszt bemutatása után térhet vissza.

- Látogatni napközben 9-től 19 óráig lehet, kérjük azonban, vegyék figyelembe az otthon működéséből eredő természetes korlátokat / étkezési idő, fürdetés, gyógyszerezés .../

Kedves Hozzátartozók! Ebben az otthonban eddig egyetlen lakónk sem fertőződött meg, ami nagy ritkaságnak számít. Szeretnénk, ha ez így is maradhatna, ezért próbálunk a törvények betartásával, életszerű és biztonságos intézkedéseket hozni, amihez megértésüket és együttműködésüket kérjük.

Marcali, 2021. május 27.

Köszönettel:

Dr. Sütő László
Polgármester
Marcali Kistérségi Többcélú Társulás
Elnöke


Nyomtatás