Szép Otthon - 2020. évi felhívás

Marcali Város Önkormányzata Képviselő-testületének PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA „Szép Otthon 2020” programban történő részvételre

Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete annak érdekében, hogy minél szebb, rendezettebb, virágosabb legyen a városban található valamennyi ingatlan, elősegítse a város és környezete szépítését, pályázati felhívást tesz közzé az egyes lakóingatlanok, társasházak „Szép otthon 2020„ programban történő részvételére, pályáztatására.

A pályázat kiírójának célja a példamutatóan rendezett lakókörnyezet elismerése.

A pályázat tárgya: „Szép Otthon” feliratú, házfalra erősíthető tábla és emléklap adományozása.

A pályázat benyújtása:

1. Pályázhat a városban élő (tartózkodó) minden marcali lakos, aki tulajdonosként, haszonélvezőként, bérlőként vagy egyéb jogcímen használja (továbbiakban: Használó) azt a lakóingatlant, amire a pályázatát benyújtja; társasház képviseletében a közös képviselők.
2. Javaslatot tehet a lakás Használóján kívüli más magánszemély is a díjazásra.
Kívülálló javaslatára akkor történik értékelés, ha a pályázati határidő lejártáig a tényleges Használó nem nyújt be pályázatot és nem tiltakozik az ingatlan helyszíni megtekintése ellen.

A pályázat, javaslat benyújtásának határideje: 2020. június 30.

A pályázatokat értékeli, elbírálja:

A Polgármester által a képviselőtestület bizottsági tagjai közül felkért és a Marcali GAMESZ. szakemberéből álló 3 tagú bizottság.
Az értékelő bizottság 2020. július-augusztus hónapokban megtekinti a pályázattal érintett ingatlanokat és javaslatot tesz a polgármesternek a pályázat értékelésére.
Az értékelésnél figyelemmel kell lenni az ingatlan épületeinek arculati elemeire, az ingatlan zöldterületeinek, virágosításának összképi megjelenésére, az ingatlanhoz tartozó kert gondozottságára, az egész ingatlan tisztaságára.

A pályázat benyújtásának helye, módja:

Írásban: Marcali Város Polgármestere Dr. Sütő László részére
8700 Marcali, Rákóczi u. 11.

Elektronikusan: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, 2020. június 30-ig beérkezően.

A legszebb ingatlanok közül három (3 db.) pályázatot benyújtó a Szüreti Fesztivál alkalmával értékes díjban részesül.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

1. Az ingatlan megjelölését, utca, házszám adattal,
2. A tulajdonos, használó nevét, elérhetőségi adatát,
3. Esetlegesen (nem kötelezően) fényképeket az ingatlan udvaráról, épületek külső rendezettségéről, kertről,
4. A jelölés, javaslat indokolását,
5. A pályázó, javaslattevő nyilatkozatát a benyújtott személyes adatok kezelésére vonatkozó hozzájárulásáról.
6. Az érintett (az ingatlan használója) hozzájárulását az ingatlan megtekintéséhez.

 

Ismételt pályázat nélküli értékelés lehetőségének szabályai:

1. Azok az ingatlan Használók, akik 2018-ban vagy 2019-ben pályázatot nyújtottak be, ismételt pályázat benyújtása nélkül is részt vehetnek a 2020-as programban.
2. Az értékelő, helyszínelő bizottság időpontot egyeztet 2020. július-augusztus hónapokban a korábbi pályázóval. A korábbi pályázó (Használó) hozzájárulása esetén kerülhet sor a helyszín megtekintésére és értékelésére.
3. A Használó ingatlana értékelés során házfalra erősíthető tábla kivételével 2020-ban emléklapot kap és díjban részesülhet.

 

Marcali, 2020. május 25.

 

 

2020 szephazak web


Nyomtatás