MVSZSE Küzdősport Szakosztály

MVSZSE Küzdősport Szakosztály

A Küzdősport Szakosztályban a következő küzdősportokat lehet gyakorolni:

Judo-t: (cselgáncsot) ami egy Japánból származó olimpiai küzdősport. Test-test elleni küzdelem. Célja, hogy az ellenfél a földre dobását követően azt leszorítani, fojtani, kar-és lábfeszítő technikákkal a küzdelem feladására kényszeríteni.
A judo edzések helyszíne: Marcali, Sport u. 2. (volt Sport Büfé)
Időpontjai:

Ovi Judo – játékos judo foglalkozások 5-6 éves korú gyerekek részére: hétfő-szerda-péntek 17:00 órától, 17:45 óráig.

Judo Suli – judo edzések 6-10 éves korú gyerekek részére: hétfő-szerda-péntek 17:00 órától, 18:00 óráig.

Verseny Judo – 11-14 éves korú gyerekek részére: hétfő-szerda-péntek 18:00 órától, 19:00 óráig, valamint vasárnap 15:00 órától 16:00 óráig.

Judo Sávolyon a Művelődési házban: kedd-csütörtök 17:00 órától 18:00 óráig.


Ju-jitsu-t: ami szintén egy Japánból származó harcművészet. Kiváló és komplex önvédelmi rendszer, mely tartalmazza az ütések és rúgások mellett a dobásokat és a földharc elemeket. A pusztakezes támadások kivédésén túl fegyveres (bot, kés, stb.) támadások elleni védekező technikákat is tartalmaz. A ju-jitsu edzések helyszíne: Marcali, Sport u. 2. (volt Sport Büfé) Az edzések időpontjai 12 éves kort meghaladó gyerekek és felnőttek részére:

hétfő-szerda-péntek 18:30 órától, 20:30 óráig, valamint vasárnap 16:00 órától 18:00 óráig.

Ju-jitsu Keszthelyen az Asbóth S. Szakközépiskolában: kedd-csütörtök 18:30 órától 20:00 óráig.

Grappling-et: ami olyan küzdősport, ami ju-jitsu, judo, brazil ju-jitsu, birkózó és egyéb földharc technikákból álló küzdelem, amelyben a versenyző az ellenfél eldobását vagy egyéb módon való földre-vitelét követően földharcban, speciális fogásokkal, - elsősorban fojtások, kar- és lábkulcsok alkalmazásával a harc feladására kényszeríti az ellenfelet.
A Grappling edzések helyszíne: Marcali, Sport u. 2. (volt Sport Büfé) Az edzések időpontjai korosztálytól függetlenül: kedd-csütörtök 18:30 órától 20:30 óráig.

Szakosztályunk tagja a Magyar Judo Szövetségnek, az International Jiu-Jitsu Alliance világszervezetnek, a G4-Liga Global Grappling közösségnek, valamint a Kokusai Hojojutsu Kenkyukai szervezetnek.

További információ:  

Nagy Róbert (+36) 30-2000-054

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: https://www.ju-jitsu.marcali.net
 


Nyomtatás