Önkormányzati pályázatok

Marcali Város Önkormányzata Képviselőtestületének PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA  "Szép Otthon 2018” programban történő részvételre.tablak2018

Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete annak érdekében, hogy minél szebb, rendezettebb, virágosabb legyen a városban található valamennyi ingatlan, elősegítse a város és környezete szépítését, pályázati felhívást tesz közzé az egyes lakóingatlanok, társasházak „Szép Otthon 2018„ programban történő részvételére, pályáztatására.

A pályázat kiírójának célja a példamutatóan rendezett lakókörnyezet elismerése.

 

A pályázat tárgya: „Szép Otthon 2018” feliratú, házfalra erősíthető tábla és emléklap adományozása.

A pályázat benyújtása:

  •  Pályázhat a városban élő (tartózkodó) minden marcali lakos, aki tulajdonosként, haszonélvezőként, bérlőként vagy egyéb jogcímen használja (továbbiakban: Használó) azt a lakóingatlant, amire a pályázatát benyújtja; társasház képviseletében a közös képviselők.

  • Javaslatot tehet a lakás Használóján kívüli más magánszemély is a díjazásra. Kívülálló javaslatára akkor történik értékelés, ha a pályázati határidő lejártáig a tényleges Használó nem nyújt be pályázatot és nem tiltakozik az ingatlan helyszíni megtekintése ellen.

 

A pályázat, javaslat benyújtásának határideje: 2018. augusztus 31. (péntek) 13.50 óra

 

A pályázatokat értékeli, elbírálja:

A Polgármester által a képviselőtestület bizottsági tagjai közül felkért 2 főből és a Marcali GAMESZ. 1 szakemberéből álló 3 tagú bizottság végzi a helyszín megtekintését.

Az értékelő bizottság 2018. július-szeptember hónapjaiban megtekinti a pályázattal érintett ingatlanokat és javaslatot tesz a polgármesternek a pályázat értékelésére.

Az értékelésnél figyelemmel kell lenni az ingatlan épületeinek arculati elemeire, az ingatlan zöldterületeinek, virágosításának összképi megjelenésére, az ingatlanhoz tartozó kert gondozottságára, az egész ingatlan tisztaságára.

 

A pályázat benyújtásának helye, módja:

A pályázatok, javaslatokat 2018. augusztus 31. (péntek) 13.50 óráig beérkezően kérjük megküldeni

Írásban: Marcali Város Polgármestere Dr. Sütő László részére - 8700 Marcali, Rákóczi u. 11.

Elektronikusan: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

A legszebb ingatlanok közül három (3 db) pályázatot benyújtó a Szüreti Fesztivál alkalmával külön díjban részesül.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  1.  Az ingatlan megjelölését, utca, házszám adattal,
  2. A tulajdonos, használó nevét, elérhetőségi adatát,
  3. Esetlegesen (nem kötelezően) fényképeket az ingatlan udvaráról, épületek külső rendezettségéről, kertről,
  4. A jelölés, javaslat indokolását,
  5. A pályázó, javaslattevő nyilatkozatát a benyújtott személyes adatok kezelésére vonatkozó hozzájárulásáról.
  6. Az érintett (az ingatlan használója) hozzájárulását az ingatlan megtekintéséhez.

 

Bővebb információ kérhető Dr. Sütő László polgármestertől a 85/501-080-as telefonszámon.

Marcali, 2018. július 16.

A Zita Királyné Közalapítvány pályázatot hirdet tanulmányi ösztöndíj elnyerésére, Marcali városban vagy Somogyzsitfán érettségizett és egyetemen vagy főiskolán a képzésre vonatkozó keretidőn belül, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőfokú szakképzésben, felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben vagy egységes, osztatlan képzésben tanulmányokat folytató, Marcaliban állandó lakóhellyel rendelkező nehéz anyagi helyzetben lévő elsősorban jeles, illetve jó tanulmányi eredményeket elért diákok számára. 

A Humán, Köznevelés, Egészségügyi és szociális Bizottság a mai ülésén bírálta el a 2018-ban benyújtott  „Egészségügyi, szociális és gyermekvédelmi” pályázatokat.

Marcali Város Önkormányzatának Civil Kapcsolatok, Kulturális, Idegenforgalmi, Sport és IfjúságiMarcali Város Önkormányzatának Civil Kapcsolatok, Kulturális, Idegenforgalmi, Sport és IfjúságiBizottsága – 2018. április 17-i döntése értelmében – az alábbi közművelődési céltámogatási pályázatokat támogatja a 2018-as évben:

Marcali Város Önkormányzatának Civil Kapcsolatok, Kulturális, Idegenforgalmi, Sport és Ifjúsági Bizottsága – 2018. április 17-i döntése értelmében – az alábbi Sport Pályázatokat támogatja a 2018-as évben.

Marcali Város Önkormányzata Képviselő- testületének Humán, Köznevelési Egészségügyi és Szociális Bizottsága Egészségügyi, Szociális és Gyermekvédelmi pályázatot hirdet költségvetési szervek, az államháztartás körébe nem tartozó jogi személyek – alapítványok kivételével - és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, valamint magánszemélyek számára 2018. évi – elsősorban Marcali város lakosságának érdekeit szolgáló – egészségügyi, szociális, gyermekvédelmi tevékenységek támogatására.

Marcali Város Önkormányzatának Civil Kapcsolatok, Kulturális, Idegenforgalmi, Sport és Ifjúsági Bizottsága SPORTPÁLYÁZATOT hirdet az elsősorban Marcaliban a 2018-as évben megvalósításra kerülő sporttal kapcsolatos kezdeményezéseinek megvalósítására, sport-rendezvényeken, versenyeken való részvétel támogatására.

Marcali Város Önkormányzatának Civil Kapcsolatok, Kulturális, Idegenforgalmi, Sport és Ifjúsági Bizottsága KÖZMŰVELŐDÉSI PÁLYÁZATOT hirdet a Marcali Városi Kulturális Központ, a Berzsenyi Dániel Városi Könyvtár, a Marcali Múzeum, a városi civil szervezetek, helyi önszerveződő közösségek, magánszemélyek 2018. évi – elsősorban Marcali városban megvalósuló – közművelődési tevékenységének támogatására.

A Zita Királyné Közalapítvány pályázatot hirdet tanulmányi ösztöndíj elnyerésére, Marcali városban vagy Somogyzsitfán érettségizett és egyetemen vagy főiskolán a képzésre vonatkozó keretidőn belül, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőfokú szakképzésben, felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben vagy egységes, osztatlan képzésben tanulmányokat folytató, Marcaliban állandó lakóhellyel rendelkező nehéz anyagi helyzetben lévő elsősorban jeles, illetve jó tanulmányi eredményeket elért diákok számára.

 

 

Marcali Város Önkormányzatának Humán, Köznevelési Egészségügyi és Szociális Bizottsága a 2017. május 17-i döntése értelmében – az alábbi egészségügyi, szociális és gyermekvédelmi céltámogatási pályázatokat támogatja a 2017-es évben.

 

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.