Tájékoztató általános és középiskolás gyermekek étkezéséről

Tisztelt Szülők!

A Marcaliban tanuló és Marcaliban lakó általános és középiskolás tanulók részére, valamint azok számára, akik iskolai gyermekfelügyeletet kértek, az iskolához leadott igények alapján van lehetőség a déli étkeztetést igénybe venni 11.00 órától 13.00 óráig tartó időtartamban a Központi Konyhán (Gyermekélelmezési Központ).

A Marcaliban lakó, de nem marcali iskolába járó tanulók részére szintén a Központi Konyhán 11.00 órától 13.00 óráig tartó időszakban van lehetőség az étkezést igénybe venni térítési díj ellenében. Igényeiket a +36 70 340 2902 telefonszámon jelezhetik, az étkezést megelőző napon 14.00 óráig.

A nem Marcaliban lakó tanulók szüleit kérjük, hogy a lakhelyük szerinti önkormányzatot keressék fel étkezési igényükkel, számukra déli meleg étkeztetést nem tudunk biztosítani.

Az étkezésre helyben fogyasztással van lehetőség, éthordóba nem történik kiszolgálás.

Kérjük a Központi Konyhán étkezőket, hogy az ajánlásokban szereplő távolságot (legalább 2 m) az étkezés során is tartsák be, ügyeljenek a kézmosásra! Az ebédlőben egy időben tartózkodók létszámát a konyhai dolgozók korlátozhatják.

Tisztelettel:

Dr. Sütő László
polgármester


Nyomtatás