Pályázati hírek
szechenyi2020-esza

szechenyi 2020 logoMarcali Város Önkormányzata 410 Millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „a Leromlott városi területek rehabilitációja” elnevezésű felhívás keretében.

 

A TOP-4.3.1-15-SO1-2016-00001 azonosítószámú pályázat célja a szegregátumban élők helyzetének javítása, a szegregáció oldása, a lakófunkció erősítése, a városi környezet színvonalának emelése. A Dózsa György utcai szegregátum a rehabilitációs beavatkozás eredményeként integrálódni fog a települési szövetbe, megteremtődnek az integrációs folyamat elindításához és fenntartásához szükséges feltételek.

A projekt megvalósítására rendelkezésre álló támogatásból a telepen található önkormányzati bérlakás állomány felújítása – komfortosítása, egyedi feltöltős fogyasztásmérő órákkal történő felszerelése, a közterületek rendezése – parkosítás, közvilágítás bővítés, térfigyelő rendszer kiépítése valósul meg.

 

sajtóközlemény (pdf)

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.