Pályázati hírek
szechenyi2020-esza

szechenyi 2020 logo492 MILLIÓ FT TÁMOGATÁST NYERT MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AZ EFOP-1.5.3 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁSON A HUMÁN KÖZSZOLGÁLTATÁSOK TERÜLETÉN JELENTKEZŐ SZAKEMBERHIÁNY ENYHÍTÉSÉRE, HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CSOPORTOK FOGLALKOZTATHATÓSÁGRA VALÓ FELKÉSZÍTÉSÉRE, A VIDÉK MEGTARTÓ KÉPESSÉGÉNEK ERŐSÍTÉSÉRE.

 

Marcali Város Önkormányzata pályázatát Lengyeltóti, Buzsák, Kéthely, Somogysámson, Somogyvámos, Somogyvár, Somogyzsitfa településekkel, valamint a Marcali Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központtal és a Lengyeltóti Városi Művelődési Ház és Könyvtárral együttműködve valósítja meg.

A rendelkezésre álló 492 millió Ft támogatásból az alábbi tevékenységek valósulhatnak meg: A térségben élő hátrányos helyzetű lakosság felzárkózási esélyeinek és életminőségének javítása a humánközszolgáltatások (népegészségügy, egészségfejlesztés, család- és gyermekügy, a szociális ellátás, ifjúságpolitika, kultúra) fejlesztésén keresztül. A hátrányos helyzetűek foglalkoztatottságának előmozdítása, a munkaerő-piaci sikeresség megalapozása, erősítése érdekében a hátrányos helyzetű, aktív munkaerőpiacra belépni nem tudó állampolgárok számára elérhetővé teszi azokat a személyre szabott közszolgáltatásokat, amelyek érdemben és hatékonyan elősegítik munkavállalási képességeik, lehetőségeik javítását. Az ifjúsági közösségek megerősítése, valamint az önkéntesség társadalmi-, gazdasági- felzárkózást segítő formáinak elterjesztése. A társadalmi kirekesztettségben, egészségkockázati magatartásokban érintettek számára olyan közszolgáltatások, közösségi cselekvési programok nyújtása, amelyek közvetlenül és érdemben javítják életminőségüket.

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.