Aktuális hírek

A hosszabb-rövidebb ideig üresen maradó lakás nagy csábítást jelent a betörők számára. Érdemes tehát megnehezíteni a dolgukat, és aktív védekezéssel csökkenteni a célponttá válás valószínűségét.

 

Itt a nyár, hamarosan indulnak a szabadságolások! A pihenni, nyaralni, kikapcsolódni vágyó tömegek elfoglalják a Balatoni strandokat Szentgyörgytől Siófokig. Sajnos a bűnözők is aktívabbak lesznek, megnőhet a strandi lopások, gépkocsilopások, gépkocsifeltörések, alkalmi lopások száma.

 

A nyári szünidő gondtalan és biztonságos eltöltéséhez, a gyermekek biztonsága érdekében kérjük, fogadja meg tanácsainkat!

A Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Marcali Hivatásos Tűzoltóság lakossági nyíltnapot tart.

 

A Marcali Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy az „Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatása 2017" pályázati felhívás keretében pályázatot nyújt be a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola (8700 Marcali, Széchenyi u. 60., 1377/2. hrsz.) udvari épületében melegítőkonyha kialakításának kivitelezési munkáira. 

 

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.